CET TELEMARKETING - Call Center Románia Inbound Outbound BPO
MAGUNKRÓL INBOUND OUTBOUND BPO KAPCSOLAT
INBOUND SZOLGÁLTATÁSOK
MAGUNKRÓL
repeta_sus_1
Miért CET Telemarketing?


A mi Call-Center-ünk kifizetodo
Német nyelvű Center-eket működtetve olyan helyeken, ahol versenyképes árakat képes gyakorolni, a CET Telemarketing kedvezo költségfeltételeket kínál, amelyeket ügyfeleik érzékelnek.

A mi Call-Center-ünk németországi szakemberek kezelik
A romániai, magyarországi és németországi Call Center-einket német szakembercsapat kezeli. Ily módon szavatoljuk a német piacon szokványos minoséget – azonban lényegesen alacsonyabb árakon.

Munkavállalóink az atunk
Nagy elvárásaink vannak munkavállalóinkkal szemben: a kitűnő kifejezőképesség német nyelven, a felsőfokú tanulmányok, a megfelelő közlékenység, a kifogástalan szociális magatartás és a magas fokú motiváció alapvető feltételek. Minden munkahely magas teljesítményű számítógéppel és optimális kommunikációs infrastruktúrával van ellátva.

A mi Call-Center-ünk megfelel igényeiknek
Képesek vagyunk feldolgozni akármennyi kapott és továbbított hívást. Rendelkezésünkre áll a megfelelo infrastruktúra ahhoz, hogy havonta több ezer hívást átvegyünk, hetente 7 napon át, naponta 24 órán át.

Rugalmasságunk az ön elonye!
Rugalmasan alkalmazkodhatunk az ön igényeihez és dinamikusan bovíthetjük vagy csökkenthetjük kapacitásunkat. Így versenyképes elonnyel rendelkezünk a szükséges költségek betervezésében, amelyet ügyfeleink javára kezeljük.
 
Velünk hozzáférhetni a legújabb technológiához
Korszerű és a csúcstechnológiának megfelelő generációhoz tartozó ACD ACD (Automatic Call Distribution – A hívások automata elosztása) felszereltséggel rendelkezünk. Az interfonra alapuló bonyolult rendszerünk egyidejűleg több ezer hívást képes feldolgozni.

Önök ügyfeleinek bármikor támogatásban részesítjük
Korlátlanul rendelkezésre állunk: heten 7 napon át, naponta 24 órán át válaszolunk hívásaikra.

Hozzájárulunk hírnevük megorzéséhez
Jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálva hozzájárulunk az Önök és kereskedelmi védjegyeik hírnevének megőrzéséhez egyes versenyképes külföldi piacokon is.
 
Kapacitásuk bovítése
Saját Call Center-ük kapacitását bovíthetik, állományukat vagy kapacitásukat segítségünkkel bovítve (a többlethívások kezelése).
 
Részletek...
OUTBOUND SZOLGÁLTATÁSOK
 
Telemarketing szolgáltatások
A telemarketing szolgáltatások az erős pontunk: telefonos eladások, piackutatási tanulmányok, közvélemény kutatás, follow-up hívások. Hogy csúcsminőségű szolgáltatásainkban részesüljenek, ügyfeleinkkel megszerkesztjük a beszélgetések hivatkozási vonalait.
 
Részletek...
ÁLLÁSHIRDETÉS
 
  Home  | Impresum  | Kapcsolattartó személy
  Copyright CET Telemarketing GmbH 2005