CET TELEMARKETING - Call Center Románia Inbound Outbound BPO
MAGUNKRÓL INBOUND OUTBOUND BPO KAPCSOLAT
INBOUND SZOLGÁLTATÁSOK
BPO
repeta_sus_1
Business Process Outsourcing (A kereskedelmi tevékenységek externalizálása)
A központi kereskedelmi tevékenységek eternalizálása jelentos fejlodést pontenciált biztosít a cégeknek: a Business Process Outsourcing azt jelenti, hogy az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolatot feltételezo egyes gazdasági tevékenységeket átruházzák külso szolgáltatásnyújtókra (például CET Telemarketing).

Sok cég kihasználja a szolgáltatásnyújtási költségek csökkentése kínálta pénzügyi kedvezményeket. Egyidejűleg megtakarítások is keletkeznek, illetve csökken a közvetlenül végzett szolgáltatások száma abból eredőn, hogy már nem csak az egyéni folyamatok vagy a kereskedelmi folyamatok szegmensei externalizáltak, hanem a több egybekapcsolt eljárásokból álló makro folyamatok is – például a teljes rendelési eljárás, ideértve a rendelés elhelyezését, a számlázást és az ellenérté bevételezését.

A CET Telemarketing keretében magas képzettségű (kizárólag felsofokú tanulmányokat végzettek) szavatolják a minoséget és a BPO tervek sikerét. A CET védjegyével végzett externalizálás segíti abban, hogy kapcsolata ügyfelével megerosödjön. Externalizálási partner minoségben vállaljuk a felelosséget az Ön sikeréért is, kezelve e folyamatokat.
 
Kapacitásuk bovítése
Saját Call Center-ük kapacitását bovíthetik, állományukat vagy kapacitásukat segítségünkkel bovítve (a többlethívások kezelése).
 
Részletek...
OUTBOUND SZOLGÁLTATÁSOK
 
Telemarketing szolgáltatások
A telemarketing szolgáltatások az erős pontunk: telefonos eladások, piackutatási tanulmányok, közvélemény kutatás, follow-up hívások. Hogy csúcsminőségű szolgáltatásainkban részesüljenek, ügyfeleinkkel megszerkesztjük a beszélgetések hivatkozási vonalait.
 
Részletek...
ÁLLÁSHIRDETÉS
 
  Home  | Impresum  | Kapcsolattartó személy
  Copyright CET Telemarketing GmbH 2005