CET TELEMARKETING - Call Center România Inbound Outbound BPO
DESPRE NOI INBOUND OUTBOUND BPO CONTACT
SERVICII INBOUND
DESPRE NOI
repeta_sus_1
De ce CET Telemarketing?


Call-Center-ul nostru este rentabil
Operând Call Center-uri în locaţii care oferă preţuri competitive, CET Telemarketing oferă avantaje din punctul de vedere al costurilor, avantaje care se răsfrâng asupra clienţilor săi.

Call-Center-ul nostru este administrat de specialişti din Germania
Call Center-urile din România, Ungaria şi Germania sunt administrate de o echipă de specialişti germani în domeniu. Astfel garantăm calitatea cu care sunteţi obişnuiţi pe piaţa germană – însă la preţuri considerabil mai mici.

Angajaţii sunt atuul nostru
Noi avem pretenţii mari de la angajaţii noştri: exprimarea perfectă în majoritatea limbiilor europene, studiile superioare, abilităţile bune de comunicare, comportamentul social impecabil şi motivaţia ridicată reprezintă condiţiile de bază. Fiecare post de lucru este dotat cu un calculator performant şi o infrastructură optimă de comunicare.

Call-Center-ul nostru răspunde cerinţelor dumneavoastră
Putem prelucra orice număr de apeluri primite şi trimise. Dispunem de infrastructura necesară pentru preluarea lunară a mii de apeluri, 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi.

Flexibilitatea noastră este avantajul dumneavoastră!
Ne putem adapta în mod flexibil la cerinţele dumneavoastră şi ne putem extinde sau reduce capacităţile în mod dinamic. Astfel dispunem de un avantaj competitiv în planificarea costurilor necesare, avantaj pe care îl gestionăm în favoarea clienţilor noştri.
 
Cu noi aveţi acces la tehnologia de ultimă oră
Dispunem de o instalaţie ACD (Automatic Call Distribution – Distribuire automată a apelurilor) modernă şi de alte tehnologii de vârf de generaţie. Sistemul nostru sofisticat bazat pe interfon poate prelucra simultan mii de apeluri.

Oferim asistenţă clienţilor dumneavoastră în orice moment
Disponibilitatea noastră nu are limite: răspundem la apelurile dumneavoastră 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi.

Contribuim la menţinerea bunei dumneavoastră reputaţii
Oferind produse şi servicii de calitate superioară în numele dumneavoastră, contribuim la menţinerea bunei dumneavoastră reputaţii şi a mărcii comerciale chiar şi în cadrul unor pieţe extrem de competitive.
 
 
Extinderea capacităţilor dumneavoastră
Vă puteţi extinde capacitatea propriului dumneavoastră Call Center, extinzându-vă disponibilitatea sau capacitatea (tratarea surplusului de apeluri) cu ajutorul nostru.
 
Mai mult...
SERVICII OUTBOUND
 
Servicii de telemarketing
Serviciile de telemarketing sunt punctul nostru forte: vânzări prin telefon, studii de piaţă, sondaje, apeluri follow-up. Pentru a beneficia de o calitate maximă a serviciilor noastre, concepem liniile de reper ale conversaţiilor împreună cu clienţii noştri.
 
Mai mult...
POSTURI LIBERE
 
  Home  | Impresum  | Contact
  Copyright CET Telemarketing GmbH 2005